• Новини
  • 23.12.2011
  • Фирма „Елена Груп”ЕАД е основана през 2007 година ,като придобива основаната през 1991 год. ЕТ”Елена Иванова-Иван Иванов”София която трябва да се смята за основаването на бизнеса. През годините фирмата се разраства като придобива „Роса „АД Попово,ФМА АД Лясковец,Топ Консерв ЕАД Ямбол,Пътинженерингстрой АД Търговище.

   ориентирана в производството на опаковки за хранително-вкусовата промишленост в частност млечната промишленост.Във фирмата работят средно 120 човека което обезпечава във висока степен необходимостта от подготвен и квалифициран персонал.

   Производството на капачки за кисело мляко се осъществява в производствено помещение в гр. Попово, отговарящо на съвременните изисквания разработени по HACCP и Безопасност на Труда. Фирмата разполага с 6 броя прего-щанцови машини, производство на неската фирма „РЕМЕЛЕ”.Капацитета с които разполага цеха е до 25 тона на месец.Дебелините с които работим са в диапазона от 0,0008мм до 0,0060мм.

   Основните марки метали за производството на алуминиево фолио са: 8011,8079,1200 и т.н. „Елена Груп”ЕАД разполага с нова модерна лакировъчна линия с три броя лакировачни секций чрез която се полагат термолаковете, както и праймер с подготовка за печат,както и с модерна разачка за оразмеряване и рязане на лакираното фолио.Към момента „Елена Груп”ЕАД работи и доставя лакове от фирми като „Хенкел”Германия,”Актега”Германия ,”Роом и Хаас” Франция и др.http://fma.elenagroup.eu/